Netflix lanceert trailer The Tinder Swindler

De film The Tinder Swindler laat zien dat moderne liefde een gevaarlijk spel is in de wereld van online dating, en dat niet alles wat glittert van goud is. De Tinder Swindler is berucht, heeft jonge vrouwen verleid en voor miljoenen opgelicht en is voortvluchtig in verschillende landen. Eén swipe kan je leven veranderen. Het ultieme sprookje dat uitdraait op een nachtmerrie. Volg drie vrouwen die besloten dat het tijd was voor vergelding. Bekijk hieronder de trailer.

The Tinder Swindler

The Tinder Swindler

Swipe, swipe, swipe… Het vinden van de ware liefde online blijkt nog altijd een lastige opgave te zijn. Cecilie kan het bijna niet geloven wanneer ze met een knappe billionaire playboy matcht, die ook nog eens de man van haar dromen lijkt te zijn. Maar haar sprookje verandert al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze ontdekt dat de internationale zakenman niet is wie hij beweert te zijn. Op dat moment is het reeds te laat en heeft hij alles al van haar afgenomen. Maar waar het sprookje eindigt, begint de wraak thriller. Cecilie gaat op zoek naar zijn andere slachtoffers, zodat ze er met vereende krachten voor kunnen zorgen dat de Tinder Swindler eindelijk zijn verdiende match krijgt.

The Tinder Swindler is een documentaire van de makers van The Imposter en Don’t F**k with Cats en volgt het meeslepende verhaal waarin slachtoffers de ware identiteit van hun oplichter onthullen, terwijl ze vechten voor gerechtigheid.

The Tinder Swindler is vanaf 2 februari wereldwijd beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter