Netflix maakt The Lincoln Lawyer seizoen 2

Netflix heeft The Lincoln Lawyer seizoen 2 aangekondigd. Dit meldt Variety. De populaire dramaserie gebaseerd op de boekenreeks van Michael Connelly ging eerder dit jaar in première en was populair genoeg op het streamingplatform om een ​​snelle verlenging voor een tweede seizoen te rechtvaardigen. Net als het eerste seizoen, zal seizoen 2 van de serie ook 10 afleveringen lang zijn. Deze keer zal het gebaseerd zijn op Connelly’s boek The Fifth Witness.

Dailyn Rodriguez is voor het tweede seizoen co-showrunner en uitvoerend producent. Rodriguez heeft eerder als co-showrunner gewerkt aan de USA Network-serie Queen of the South, en heeft ook credits voor andere hitseries zoals Fantasy Island, Lie to Me en The Glades. Variety meldt ook dat ster Manuel Garcia-Rulfo zal terugkeren naar de serie, naast Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole en Angus Sampson.

The Lincoln Lawyer seizoen 2

Als zijn voormalige wetspartner wordt vermoord, moet Mickey Haller het bedrijf overnemen, inclusief een spraakmakend moordproces. Met de grootste zaak die hij ooit heeft moeten aanpakken vanaf de achterbank van zijn Lincoln Town Car, ontdekt Mickey dat er misschien meer op het spel staat dan hij dacht.

Het eerste seizoen van The Lincoln Lawyer is gebaseerd op het tweede boek van de serie, The Brass Verdict. In de serie zijn er rollen voor Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole, Angus Sampson, Ntare Guma Mbaho Mwine, Christopher Gorham, Krista Warner, Michael Graziadei en Jamie McShane.

De serie is gemaakt, geschreven en geproduceerd door David E. Kelly (Big Little Lies, Mr. Mercedes), met Ted Humphrey als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Ted Humphrey, Michael Connelly en Ross Fineman.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter