Netflix onthult bloedstollende trailer van Ratched

Zie hoe één van ‘s werelds meest iconische personages tot leven wordt gebracht door de maker van American Horror Story, Ryan MurphyRatched vertelt het verhaal van de sadistische verpleegster uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest. Bekijk hieronder de eerste Ratched trailer.

Sarah Paulson speelt een jongere versie van het personage. De serie begint in 1947 en laat zien hoe ze zich van een eenvoudige verpleegster ontpopt tot een monster. Louise Fletcher won voor haar rol in de film uit 1975 een Oscar. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ken Kesey uit 1962.

Ratched trailer

Trailer Netflix serie Ratched 

Het verhaal van Ryan Murphy (American Horror Story) is geïnspireerd op het memorabele karakter ‘Nurse Ratched’ in One Flew Over The Cuckoo’s Nest van Evan Romansky.

De cast bestaat uit Sarah Paulson als Mildred Ratched, Cynthia Nixon als Gwendolyn Briggs, Judy Davis als Nurse Betsy Bucket, Sharon Stone als Lenore Osgood, Jon Jon Briones als Dr. Richard Hanover, Finn Wittrock als Edmund Tolleson, Charlie Carver als Huck, Alice Englert als Dolly, Amanda Plummer als Louise, Corey Stoll als Charles Wainwright, Sophie Okonedo als Charlotte en Vincent D’Onofrio als Gov. George Wilburn.

In de bloedstollende dramaserie leren we Mildred Ratched kennen, een verpleegster die werkzaam is in een toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina. Mildred gedraagt zich als een voorbeeldige verpleegster, maar naarmate de tijd vordert verandert dit volledig. Terwijl Mildred meer betrokken raakt bij de verontrustende experimenten die op mensen worden uitgevoerd in de inrichting, verliest ze haar onschuld en zien we hoe een zorgzame vrouw verandert in een monster.

De uitvoerend producenten zijn Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas en Tim Minear.

Ratched is wereldwijd beschikbaar op Netflix vanaf 18 september.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter