Netflix onthult officiële trailer superheldenserie Jupiter’s Legacy

Netflix heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor Mark Millars Jupiter’s Legacy. De eerste generatie superhelden heeft de wereld bijna een eeuw lang beschermd. Nu moeten hun kinderen in hun voetsporen treden. De serie is vanaf 7 mei 2021 te zien, alleen op Netflix. Alleen op Netflix. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Jupiter's Legacy trailer

Jupiter’s Legacy trailer

De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving en de druk die zij zichzelf opleggen. Jupiter’s Legacy, gebaseerd op de comic boeken van Mark Millar en Frank Quitely, is een episch superheldendrama over de complexe dynamiek van familie, macht en loyaliteit.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade en Matt Lanter.

De uitvoerende producenten zijn Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton en Sang Kyu Kim

Jupiter’s Legacy bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf vrijdag 7 mei beschikbaar op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter