Netflix onthult officiële trailer The Sandman

Netflix heeft vandaag de officiële trailer van The Sandman onthult tijdens een live panel op San Diego Comic Con. De tiendelige serie, gebaseerd op de award-winnende DC comic serie geschreven door Neil Gaiman, is vanaf 5 augustus wereldwijd en exclusief te zien op Netflix.

The Sandman trailer

The Sandman trailer

Wanneer we onze ogen sluiten is er een wereld die op ons wacht, een wereld vol dromen. Hier geeft The Sandman, Master of Dreams (Tom Sturridge), vorm aan al onze diepliggende angsten en fantasieën. Wanneer Dream onverwacht gevangen wordt genomen, gebeuren er tijdens zijn afwezigheid een reeks gebeurtenissen die twee werelden – ‘Dreaming’ en ‘Waking’ – veranderen. Om dit te herstellen moet hij door verschillende werelden en tijdlijnen reizen om de chaos die zijn afwezigheid heeft veroorzaakt terug te draaien.

The Sandman is gebaseerd op de DC comic series van Neil Gaiman. De serie is een rijke, karakter-gedreven mix van mythe en donkere fantasie waarbij we in tien epische afleveringen de vele avonturen van Dream volgen. The Sandman is ontwikkeld door Gaiman, showrunner Allan Heinberg en David S. Goyer.

De live-action serie wordt geleid door Tom Sturridge (Sweetbitter) als Dream, the Lord of the Dreaming. Andere rollen zijn er voor Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Kirby Howell-Baptiste, Joely Richardson, David Thewlis, Stephen Fry, Patton Oswalt, Jenna Coleman, Mason Alexander Park, Donna Preston, Razane Jammal, Niamh Walsh, Kyo Ra en Sandra James Young.

Sandman is een 75-delige comicreeks geschreven door de Britse auteur Neil Gaiman en met tekenwerk van verschillende tekenaars verdeeld over de verschillende elkaar volgende verhaallijnen. De eerste 46 delen werden uitgegeven door DC Comics.

The Sandman is vanaf 5 augustus 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter