Netflix onthult trailer van romantische muziekfilm A Week Away

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor A Week Away, een nieuwe romantische muziekfilm. Het staat gepland voor een release op 26 maart 2021. De musical concentreert zich rond een onrustige tiener en zijn betrokkenheid bij een christelijk zomerkamp na een confrontatie met de politie. Bekijk hieronder de trailer.

A Week Away Netflix

A Week Away op Netflix

Will Hawkins (Kevin Quinn) is een tiener met problemen. Als hij wordt gearresteerd, moet hij een belangrijke keuze maken: naar de jeugdgevangenis of naar een christelijk zomerkamp. In het kamp voelt Will zich aanvankelijk als een vis op het droge, maar hij opent zijn hart, vindt liefde bij een meisje dat regelmatig het kamp bezoekt (Bailee Madison) en voelt zich ten slotte thuis op de laatste plek waar hij dat had verwacht.

De cast bestaat uit namen als Bailee Madison, Kevin Quinn, Sherri Shepherd, David Koechner, Jahbril Cook, Kat Conner Sterling, Iain Tucker.

De film is geregisseerd door Roman White op basis van een scenario van Alan Powell en Kali Bailey. Adam Watts zit achter de originele muziek. Powell had dit te zeggen over de film:

“We made a film designed to entertain while exploring universal themes of family, friendship and acceptance. There is no better time than right now, and no better partner on the planet than Netflix, to help share that message.”VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter