Netflix opent deuren van Stranger Things Creel House Experience in Nederland

Netflix brengt ter ere van de release van Stranger Things 4 Volume 2 het Creel House tot leven in Nederland in een Experience. De deuren van het welbekende vervloekte huis worden geopend in een immersive experience dat plaatsvindt op 28 en 29 juni op een mysterieuze plek in het midden van Nederland. De ‘Creel House Experience’ is slechts voor een beperkt aantal fans weggelegd, zij moeten een 11-cijferige code kraken om kans te maken op toegang tot het huis.

In de ‘Creel House Experience’ kunnen bezoekers door verschillende angstaanjagende kamers van het Creel House lopen, waar ze de geschiedenis van het huis onderzoeken. Het vervloekte huis speelt een belangrijke rol in het vierde deel van de reeks: de hoofdrolspelers van Stranger Things bezoeken de bouwval in hun zoektocht naar antwoorden. Één ding is zeker, de Upside Down is hier net zo aanwezig als in de rest van Hawkins.

Netflix opende eerder al verschillende populaire experiences in onder andere Londen en New York, maar nu is het ook de beurt aan Nederland. Er is alleen één groot verschil; de Nederlandse ervaring is maar voor een beperkt aantal mensen te bezoeken. Alleen de allergrootste fans ontvangen een ticket om naar binnen te gaan.

Om kans te maken op een ticket kunnen fans vanaf woensdag 22 juni om 10:00 uur tot vrijdag 24 juni 23:59 uur hun kennis testen met vragen over de serie. Wanneer alle vragen goed zijn beantwoord, wordt er een elf-cijferige code gedeeld om de deelname te bevestigen. Maar let op: je moet niet bang zijn voor spinnen als je de ‘Creel House Experience’ wilt bezoeken. Meer informatie over deelname is te vinden op de social kanalen van Netflix of op www.creelhouse.nl.

Creel House Experience in Nederland

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Stranger Things heeft rollen voor Finn Wolfhard als Mike Wheeler, Noah Schnapp als Will Byers, Winona Ryder als Joyce Byers, David Harbour als Chief Jim Hopper, Millie Bobby Brown als Eleven, Gaten Matarazzo als Dustin Henderson, Caleb McLaughlin als Lucas Sinclair, Cara Buono als Karen Wheeler, Natalia Dyer als Nancy Wheeler, Charlie Heaton als Jonathan Byers, Joe Keery als Steve Harrington, Dacre Montgomery als Billy, Sadie Sink als Max, Maya Hawke als Robin, Brett Gelman als Murray Bauman en Priah Ferguson als Erica Sinclair.

Nieuwe toevoegingen dit seizoen zijn Robert Englund (Nightmare on Elm Street), Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd), Eduardo Franco (Booksmart) en Joseph Quinn (Catherine the Great). Sherman Augustus (Into the Badlands), Mason Dye (Bosch), Nikola Djuricko (Legends) en Tom Wlaschiha (Game of Thrones) spelen terugkerende personages.

Stranger Things is een Netflix Original serie gecreëerd door The Duffer Brothers en geproduceerd door Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment.

Stranger Things seizoen 4 deel 2 is vanaf 1 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter