Netflix-serie Sex/Life vanaf 25 juni op Netflix

Hoeveel ben je bereid te riskeren voor je diepste verlangens? Sex/Life is vanaf 25 juni te zien op Netflix. De serie is het verhaal van een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar man en haar verleden die een provocerende nieuwe kijk op vrouwelijke identiteit en verlangen werpt. Bekijk hieronder de trailer.

Sex/Life

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder die in de buitenwijken woonde. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette).

Uitgeput door het zorgen voor haar twee jonge kinderen en met nostalgische gevoelens voor haar verleden, begint Billie een dagboek bij te houden en te fantaseren over haar gepassioneerde avonturen met de sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen. Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt ​​hoe ze hier is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek.

Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk teweegbrengen, of haar op een pad terugbrengen naar het leven dat ze dacht achter te laten met de man die haar hart brak?

Er zijn rollen voor onder meer Sarah Shahi als Billie Connelly, Mike Vogel als Cooper Connelly, Adam Demos als Brad Simon en Margaret Odette als Sasha Snow.

De serie werd geschreven door Stacy Rukeyser (Unreal) en is een bewerking van het boek 44 Chapters About 4 Men van B. B. Easton.

De serie Sex/Life verschijnt 25 juni op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter