Netflix deelt trailer Franse actiefilm Sans Répit

Netflix komt met een trailer voor de Franse film Sans Répit, dat oogt als een intense actiethriller. Je kunt de video hieronder zelf even bekijken.

In Sans Répit staat een corrupte agent genaamd Thomas Blin centraal. Als hij een hond probeert te ontwijken rijdt hij vervolgens per ongeluk een man aan. In de paniek die daarop volgt besluit Blin het lichaam te verbergen. Hij denkt hierdoor met de zaak weg te zijn gekomen, maar dan blijkt een van zijn directe collega’s te moeten gaan uitzoeken wat er met de man gebeurt is. Ook is er een mysterieuze getuige welke Blin onder druk probeert te zetten.

Sans répit trailer

Nadat hij tot het uiterste is gegaan om een ongeluk te verdoezelen, loopt het leven van een corrupte agent uit de hand als hij bedreigingen begint te ontvangen van een mysterieuze getuige.

De international titel voor Sans Répit is Restless. Het hoofdpersonage in de film wordt gespeeld door Franck Gastambide. Daarnaast zijn er rollen voor Michael Abiteboul, Simon Abkarian, Tracy Gotoas, Serge Hazanavicius en Jemima West. Het project is geschreven door Régis Blondeau, die ook verantwoordelijk is voor de regie.

Sans Répit zal vanaf 25 februari op Netflix te bekijken zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter