Netflix’s A Christmas Prince krijgt een derde deel

De Netflix-filmserie A Christmas Prince staat op het punt een trilogie te worden en misschien een nieuwe kersttraditie. De aankondiging werd gedaan op Twitter, met een Netflix-account die een echografie plaatste. De derde film, die rond de feestdagen zal verschijnen, krijgt de titel A Christmas Prince: The Royal Baby.

De reeks begon in 2017 met A Christmas Prince en ging vorig jaar verder met de A Christmas Prince: The Royal Wedding. De eerste volgde journalist Amber (Rose McIver), die na een reis naar de fictieve wereld van Aldovia, per ongeluk gezien werd als de nieuwe tutor. Dus, Amber speelde mee in de hoop een verhaal te vinden. Amber en de prins (Ben Lamb) werden verliefd en raakten verloofd. Het vervolg draaide om het plannen van hun huwelijk.

A Christmas Prince: The Royal Baby zal de volgende logische stap zetten en zich richten op het eerste kind van het echtpaar, met Amber en Richard die royals uit een ver land ontvangen om een ​​oud wapenstilstand te vernieuwen. Wanneer het onschatbare 600 jaar oude verdrag echter verdwijnt, komt de vrede tussen de twee koninklijke families in gevaar.

McIver en Lamb keren terug om het koninklijk paar te spelen, en Alice Krige zal haar rol als koningin Helena herhalen.

De regisseur van The Royal Wedding, John Schultz, keert terug om het derde deel te regisseren. Het script komt van Nate Atkins, die The Royal Wedding schreef en samen met Karen Schaler A Christmas Prince schreef.