The Irishman saai of meesterwerk? Kijkers zijn verdeeld

Na de controverse over Marvel-films als cinema (of niet), zijn Martin Scorsese fans het nu niet eens over zijn meest recente project The Irishman. Zijn misdaadfilm met Robert De Niro, Joe Pesci en Al Pacino ontving lovende recensies van critici die de film in zijn vroege release zagen, maar nu de film op Netflix staat zijn de reacties erg verdeeld. De een noemt het misdaaddrama een meesterwerk, de ander noemt de film saai vanwege de speelduur van 3,5 uur. Op IMDb heeft The Irishman een score van 7,9.

Sommige fans van The Irishman nemen Marvel mee in het argument:

Niet elke criticus gebruikte het woord “saai”:

Omdat de film 3,5 uur duurt, hebben fans het zeker over de lengte.

Enkele fans beweerden dat ze nog meer hadden willen zien.

Maar zelfs sommige liefhebbers vonden dat er een ​​klein beetje van de speeltijd af kon:

 

Heb jij The Irishman al gezien en aan welke kant sta jij? Laat het ons weten in de comments! Onze eigen Sandro Alrga geeft de film ★★★★½. Lees zijn recensie hier

De Niro zien speelt de rol van huurmoordenaar Frank ‘The Irishman’ Sheeran. De echte Sheeran was naar verluidt lid van de beruchte Bufalino misdaadfamilie. Vlak voor zijn dood bekende hij de bekende vakbondsleider Jimmy Hoffa te hebben vermoord. De eveneens niet zo zuivere Hoffa, die gespeeld wordt door Pacino, verdween in 1975 en werd pas in 1982 officieel dood verklaard aangezien zijn lichaam nooit gevonden is. Joe Pesci speelt Russell Bufalino, het hoofd van de Bufalino familie.

The Irishman is gebaseerd op het boek ‘Heard You Paint Houses: Frank ‘The Irishman’ Sheeran and Closing the Case on Jimmy Hoffa’ uit 2005 van Charles Brandt. Er zijn rollen voor Robert De Niro, Joe Pesci, Al Pacino Harvey KeitelAnna PaquinBobby CannavaleRay Romano, Stephen Graham, Domenick Lombardozzi, Jesse Plemons en Jack Huston.