Neve Campbell keert terug voor Scream 5

Eerder werd bekend dat David Arquette (Spree) en Courtney Cox (Shining Vale) te zien zullen zijn in het vijfde deel in de franchise. Nu is eindelijk bekend dat ook Neve Campbell zal terugkeren voor de langverwachte Scream 5! De actrice heeft op Instagram het nieuws aangekondigd. Bekijk het bericht hieronder.

Daarnaast is bekend gemaakt dat Mason Gooding (Love, Victor) en Dylan Minnette (13 Reasons Why) ook in de film te zien zullen zijn. Dit meldt Deadline.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hello again, Sidney… #ImBack @ScreamMovies

Een bericht gedeeld door Neve Campbell (@nevecampbell) op

Neve Campbell terug in Scream 5

David Arquette was de eerste acteur uit de originele franchise die tekende voor Scream 5. Daarna voegde Courtney Cox zich ook bij de cast.

Hoewel plotdetails momenteel schaars zijn, wordt de film omschreven als “a woman returning to her home town to try to find out who has been committing a series of vicious crimes.”

De nieuwe film wordt geproduceerd door James Vanderbilt (Zodiac) van Project X Entertainment, die ook samen met Guy Busick (Ready or Not) aan het scenario werkte, evenals Paul Neinstein en William Sherak voor Spyglass.

Het is bijna negen jaar geleden dat het moordlustige Ghostface op het witte doek te zien was in Scream. Eerder verscheen wel de serie Scream, met twee seizoenen op MTV en een derde seizoen op VH1, maar deze stond los van de eerdere films.

De eerste film verscheen in 1996 en was een verrassing. Het hielp het horrorgenre nieuw leven in te blazen en werd de meest winstgevende slasher-film aller tijden totdat het werd onttroond door de Halloween reboot van vorig jaar. Het succes van de eerste film leverde een franchise op met drie vervolgfilms, waarvan de eerste even succesvol bleek, terwijl de laatste twee het minder deden aan de box office en gemengde beoordelingen kregen. De vier Scream films wisten ruim $600 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa’s.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter