NeXt vanaf 5 november op FOX

FOX komt met de spectaculaire thriller-serie NeXt van maker en uitvoerend producent Manny Coto bekend van de FOX-reeks 24. Vanaf donderdag 5 november is de reeks te zien op FOX Nederland. De thriller serie heeft in de hoofdrol Emmy-genomineerde John Slattery (Mad Men, Spotlight). Een op hol geslagen Artificial Intelligence systeem houdt de wereld in zijn greep en zelfs de maker van het systeem is de controle volledig kwijt. Weten ze het systeem te stoppen voor het vreselijke schade aanricht! Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Serie NeXt op FOX

Slattery is te zien als Paul LeBlanc, een briljante maar paranoïde voormalig tech-CEO. Hij voegt zich bij een Homeland Cybersecurity Agent om de eerste kunstmatige intelligentiecrisis ter wereld te stoppen: de opkomst van een malafide AI met de mogelijkheid om zichzelf continu te verbeteren.

NeXt is een dynamische, op feiten gebaseerde thriller gebaseerd op het nieuwste AI-onderzoek. De serie draait om een briljante, maar paranoïde voormalige tech-CEO die zich aansluit bij een Homeland Cybersecurity Agent en haar team om ‘s werelds eerste kunstmatige intelligentiecrisis te stoppen: de opkomst van een AI-schurk met het vermogen om zichzelf continu te verbeteren.

De serie heeft ook rollen voor Michael Mosley (Ozark), Jason Butler Harner (Ozark), Eve Harlow (Agents of S.H.I.E.L.D.), Aaron Moten (Mozart in the Jungle), Gerardo Celasco (How to Get Away with Murder), Elizabeth Cappuccino (Jessica Jones) en Evan Whitten (The Resident).

NeXt is vanaf 5 november te zien op FOX.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter