Nicolas Cage speelt Dracula in aankomende film Renfield

Nicolas Cage maakt zich klaar om Dracula te spelen in de aankomende film Renfield van Universal. Dit meldt Deadline. Cage is momenteel bezig is met het filmen van de western Butcher’s Crossing. Dit jaar speelde Cage in een handvol films, waaronder Willy’s Wonderland, Prisoners of the Ghostland en Pig, waarvan de laatste hem lovende kritieken opleverde voor zijn optreden in de film.

Nicolas Cage speelt Dracula

In de film speelt Nicholas Hoult de hoofdrol als Renfield, de bekende handlanger van Dracula. Renfield wordt geregisseerd door Chris McKay (The Tomorrow War), met een script dat is gebaseerd op een origineel verhaal van Robert Kirkman, bekend van The Walking Dead, Invincible en vele andere strips voor Image Comics.

In de originele Dracula-roman was R.M. Renfield een dienaar van Dracula die wordt geïntroduceerd als een gedetineerde in een krankzinnigengesticht. Aanvankelijk werd gedacht dat hij aan wanen leed, maar later wordt onthuld dat hij onder de controle staat van Dracula. Het is momenteel onduidelijk uit hoeveel van het originele bronmateriaal de aankomende film zal putten, maar Deadline meldde wel dat de film zich vermoedelijk afspeelt in het heden en geen historisch stuk zal zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter