Nieuw op Netflix | Week 22

Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. Elke week houden wij je op de hoogte van de films en series die nieuw verschijnen op Netflix. 

Zo kun je vanaf deze week kijken naar films als Midway en Wind River. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder nieuwe afleveringen van Modern Family, Snowpiercer, The 100 en Space Force.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder een handig overzicht van Streamwijzer voor week 22 van 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

Nieuw op Netflix | Week 22


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Space Force

Acteurs: Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz
Maker: Steve Carell, Greg Daniels
Release: 29 mei 2020

Een viersterrengeneraal gaat met tegenzin een samenwerking aan met een excentrieke wetenschapper om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger op te zetten: Space Force.

Midway

Acteurs: Ed Skrein, Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart
Regisseur: Roland Emmerich
Release: 27 mei 2020

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Ze gaan opnieuw de strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway. Lees hier onze recensie!

Modern Family

Acteurs: Ed O’Neill, Sofía Vergara, Julie Bowen
Makers: Christopher Lloyd, Steven Levitan
Release: 24 mei 2020

Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

Films en seriesFilms en series

Wat vind jij de best Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!