Nieuw op Netflix | Week 25

Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. Elke week houden wij je op de hoogte van de films en series die nieuw verschijnen op Netflix. 

Zo kun je vanaf deze week kijken naar films als Antz, The Meg, Disclosure. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder Marcella, The Politician, Snowpiercer, The 100 en The Order.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder een handig overzicht van Streamwijzer voor week 25 van 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

Nieuw op Netflix | Week 25

NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT

Antz

Acteurs: Woody Allen, Gene Hackman, Sharon Stone
Regisseur: Tim Johnson, Eric Darnell
Release: 15 juni 2020

Een leuk avontuur met prachtige visuele effecten. Het leven is geen makkie voor werkmier die stiekem hoopt om een afspraakje te maken met zijn droommier, Prinses Bala.

Disclosure

Regisseur: Sam Feder
Release: 20 juni 2020

In deze documentaire geven bekende artistieke transgenders hun openhartige kijk op en analyse van de invloed die Hollywood heeft op de transgemeenschap.

Overlord

Acteurs: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Pilou Asbæk
Regisseur: Mark Waters
Release: 20 juni 2020

Enkele uren voordat D-Day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi’s bezet gebied in Frankrijk. Hun missie is van cruciaal belang om de invasie succesvol te laten verlopen. Ze moeten een radiozender bovenop een zwaarbewaakte kerk uitschakelen. De wanhopige soldaten werken samen met een jonge Franse dorpeling om de muren binnen te dringen en de toren te verwoesten. In een mysterieus Nazi-laboratorium onder de kerk komen de soldaten echter oog in oog met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft…

The Meg

Acteurs: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Cliff Curtis, Ruby Rose
Regisseur: Jon Turteltaub
Release: 19 juni 2020

In de film The Meg wordt een onderzeeër – deel van een internationaal observatieprogramma – aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan… met de bemanning nog aan boord.

Marcella – Seizoen 3

Acteurs: Anna Friel, Ray Panthaki, Nicholas Pinnock
Makers: Hans Rosenfeldt, Nicola Larder
Release: 14 juni 2020

Ondanks huwelijksdrama, een tragisch verlies, geheugenproblemen en haar taken als moeder, weet een Londense rechercheur als geen ander hoe ze moordenaars moet pakken.

The Order – Seizoen 2

Acteurs: Jake Manley, Sarah Grey, Louriza Tronco
Makers: Dennis Heaton
Release: 18 juni 2020

Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

The Politician – Seizoen 2

Acteurs: Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange
Makers: Ryan Murphy, Brad Falchuk, Ian Brennan
Release: 19 juni 2020

De rijke Payton weet al van kinds af aan dat hij president zal worden. Maar eerst moet hij door het verraderlijkste politieke landschap navigeren: de middelbare school.

Films en seriesFilms en series

Wat vind jij de best Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!