Nieuw op Netflix | Week 26

Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. Elke week houden wij je op de hoogte van de films en series die nieuw verschijnen op Netflix. 

Zo kun je vanaf deze week kijken naar films als Athlete A, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Sagaen La La Land. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder alle seizoen van 24, Borgen, Dark, Snowpiercer, The 100.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder een handig overzicht van Streamwijzer voor week 26 van 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

Nieuw op Netflix | Week 26

 


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Acteurs: Will Ferrell, Rachel McAdams, Dan Stevens
Regisseur: David Dobkin
Release: 26 juni 2020

Twee kleinsteedse zangers jagen hun droom na tijdens een internationale zangwedstrijd. Hoge verwachtingen, sluwe rivalen en podiummissers stellen hun relatie op de proef.

Athlete A

Regisseur: Bonni Cohen, Jon Shenk
Release: 24 juni 2020

Deze documentaire gaat over de gymnastes in de VS die werden misbruikt door sportarts Larry Nassar en de verslaggevers die de foute cultuur van USAG hebben blootgelegd.

La La Land

Acteurs: Ryan Gosling, Emma Stone, John Legend
Regisseur: Damien Chazelle
Release: 22 juni 2020

In het hedendaagse Los Angeles staan twee artiesten voor een hartverscheurend dilemma en stuit een bitterzoete romance op carrièreambities.

24 – 9 seizoenen

Acteurs: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard
Makers: Robert Cochran, Joel Surnow
Release: 24 juni 2020

Elk seizoen van deze actiethriller volgt 24 uur, in realtime, uit het leven van een geheim agent die nationale bedreigingen tegengaat.

Borgen – Seizoen 3

Acteurs: Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen, Pilou Asbæk
Makers: Adam Price
Release: 22 juni 2020

Brigitte Nyborg wordt na een reeks schokkende gebeurtenissen de eerste vrouwelijke premier van Denemarken in dit baanbrekende drama.

Dark – Seizoen 3

Acteurs: Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel
Makers: Baran bo Odar, Jantje Friese
Release: 19 juni 2020

Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

Films en seriesFilms en series

Wat vind jij de best Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!