Nieuw op Netflix | Week 27

Netflix voegt wekelijks nieuwe titels toe. Elke week houden wij je op de hoogte van de films en series die nieuw verschijnen op Netflix. 

Zo kun je vanaf deze week kijken naar films als Escape from Pretoria, Back to the Future, Scarface, The Big Lebowski, Catch Me If You Can, Gladiator, Grease. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder alle seizoen van Gotham, Queen of the South, Unsolved Mysteries, Warrior Nun, Over Water, Las Chicas Del Cable.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder een handig overzicht van Streamwijzer voor week 27 van 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

 

 

Nieuw op Netflix

 


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Escape from Pretoria

Acteurs: Daniel Radcliffe, Daniel Webber, Ian Hart, Mark Leonard Winter
Regisseur: Francis Annan
Release: 28 juni 2020

In hun strijd tegen de apartheid verspreiden Tim Jenkin (Daniel Radcliff) en Stephan Lee (Daniel Webber) illegale ANC pamfletten onder de Zuid Afrikaanse bevolking. Ze worden op heterdaad betrapt en veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf in Pretoria Central Prison. Eenmaal onder de vleugels van politiek activist Denis Goldberg besluiten ze om, samen met medegevangene Alex Moumbaris, een ingenieus plan te bedenken om te ontsnappen. Al snel blijkt de uitvoering een stuk ingewikkelder dan gedacht, en moeten er nog vele hindernissen genomen worden… Het zenuwslopend spannende Escape From Pretoria is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Tim Jenkin uit 1979 en houdt de kijker van begin tot einde op het puntje van de stoel.

Grease

Acteurs: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway, Barry Pearl, Michael Tucci
Regisseur: Randal Kleiser
Release: 1 juli 2020

De Amerikaanse high-schools in de jaren vijftig worden geregeerd door rock ‘n’ roll en vetkuiven. Tijdens een mooie zomer krijgen Danny (John Travolta) en Sandy (Olivia Newton-John) een ware vakantieromance, maar die wordt verstoord als ze hun eigen leventje weer oppakken. Terug op school vindt Danny dat het niet cool is om een relatie te hebben met de brave nieuweling Sandy, vooral omdat hij beschouwd wordt als de leider van de ‘T-Birds’, een groepje stoere jongens met leren jasjes. En het lijkt erop dat Sandy hem achteraf toch niet zo leuk en lief vindt als in de vakantie. Uiteindelijk komt het natuurlijk allemaal goed en zal de echte liefde toch overwinnen. De musical ‘Grease’ is vooral bekend geworden om zijn tijdloze muziek. Nummers als ‘Grease Lightning’ en ‘Hopelessly devoted to you’ werden wereldhits en zijn nog steeds veel te horen in het uitgaansleven. De film maakte wereldsterren van Olivia Newton-John en van John Travolta.

Scarface

Acteurs: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer
Regisseur: Brian DePalma
Release: 30 juni 2020

De jonge Cubaan Tony Montana wordt geconfronteerd met de harde waarheid als in Miami blijkt dat vluchtelingen zich enkel staande kunnen houden met misdaad. Hij maakt kennis met de wereld van de cocaïnesmokkel en weet zich met het witte poeder omhoog te werken. Maar als het grote geld binnenloopt wordt Montana overvallen door paranoia, en heeft de plaatselijke misdaadbestrijding het op hem gemunt.

Gladiator

Acteurs: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Oliver Reed, Richard Harris, Derek Jacobi, Djimon Hounsou
Regisseur: Ridley Scott
Release: 1 juli 2020

In 180, de gloriedagen van het Romeinse Imperium, overlijdt de grote keizer Antonius Marcus Aurileus (Richard Harris). Hij wordt opgevolgd door zijn wrede zoon Commodus (Joaquin Phoenix). Deze laat de beste strijders vechten om het volk te vermaken. Eén van deze gladiatoren, de door Commodus tot slaaf gedegradeerde generaal Maximus (Russell Crowe), weet zich te verheffen tot de held van het volk. Zijn doel is de beste gladiator aller tijden te worden om zich zo te wreken op keizer Commodus.

Back to the Future

Acteurs: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover, Thomas F. Wilson
Regisseur: Robert Zemeckis
Release: 30 juni 2020

Marty McFly (Michael J. Fox) is een doorsnee tiener die bevriend is met de gekke uitvinder Doc Brown (Christopher Lloyd). Doc ontwerpt een tijdmachine waardoor Marty per ongeluk wordt teruggezonden naar 1955. Hier ontmoet hij zijn ouders die in deze tijd natuurlijk nog veel jonger zijn. Hij verstoort de ontmoeting met zijn ouders en moet hier alles aan doen om hen weer te herenigen.

Gotham – Seizoen 5

Acteurs: Ben McKenzie, Donal Logue, Jada Pinkett Smith
Makers: Bruno Heller
Release: 1 juli 2020

Lang voordat hij commissaris werd, bestreed de onervaren politieagent James Gordon misdaad en corruptie in Gotham City om de moord op de ouders van Bruce Wayne te wreken.

Queen of the South

Acteurs: Alice Braga, Veronica Falcón, Justina Machado
Makers: Joshua John Miller, M.A. Fortin
Release: 1 juli 2020

Teresa wordt gedwongen te werken voor een drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Met haar levenservaring, een vriend en een mysterieus notitieblok moet ze overleven.

Unsolved Mysteries

Release: 1 juli 2020

Deze spannende revival van de bekende documentaireserie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.

Warrior Nun

Acteurs: Alba Baptista, Toya Turner, Lorena Andrea
Makers: Simon Barry
Release: 2 juli 2020

In Warrrior Nun, gevangen in een oude oorlog tussen goed en kwaad, wordt een jong meisje wakker in een mortuarium met een nieuw leven en een goddelijk artefact ingebed in haar rug. Hierdoor krijgt ze onverklaarbare krachten. Haar zoektocht naar antwoorden brengt haar bij The Order of the Cruciform Sword, een geheime genootschap van krijgsnonnen die gezworen hebben de wereld tegen het kwaad te beschermen. Terwijl ze haar verantwoordelijkheden als uitverkorene balanceert met de normale obstakels van een tienermeisje, zit dit mysterieuze fantasiedrama vol mysterie, actie, avontuur en tienerromantiek.

Films en seriesFilms en series

Wat vind jij de best Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!