Nieuw op Netflix | Week 30

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 30 kijken naar films als The Nun en The Kissing Booth 2. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder de serie Norsemen en How To Sell Drugs Online (Fast).

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 30 van 2020 staan.

Nieuw op Netflix | Week 30

 

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


The Kissing Booth 2

Acteurs: Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi
Regisseur: Vince Marcello
Release: 24 juli 2020

De universiteitskeuzes worden duidelijk en Elle is bezig met haar langeafstandrelatie met Noah, de veranderende band met Lee en haar gevoelens voor een nieuwe klasgenoot.

The Nun

Acteurs: Démian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Charlotte Hope, Ingrid Bisu en Bonnie Aarons
Regisseur: Corin Hardy
Release: 23 juli 2020

Wanneer een jonge non in een klooster in Roemenië haar eigen leven neemt, worden er een priester met een onheilspellend verleden en een noviciaat op de drempel van haar laatste geloften door het Vaticaan gestuurd om dit te onderzoeken. Samen onthullen ze het profane geheim van de orde en riskeren daarbij niet alleen hun leven, maar ook hun geloof en ziel. Ze confronteren een kwaadaardige kracht in de vorm van diezelfde demonische non die het publiek al eerder terroriseerde in The Conjuring 2 waarbij de abdij een gruwelijk slagveld wordt tussen de levenden en de verdoemden.

Norsemen

Acteurs: Kåre Conradi, Silje Torp, Nils Jørgen Kaalstad
Regisseur: Jon Iver Helgaker, Jonas Torgersen
Release: 22 juli 2020

In 790 AD bestaat het leven van de Vikingen van Norheim uit plunderen, mensen tot slaaf maken en problemen oplossen met geweld.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!