Nieuw op Netflix | Week 31

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 31 kijken naar films als American Sniper, American History X, Barb Wire, Jupiter Ascending en Interstellar. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder de serie Good Girls, The Umbrella Academy en Vis a Vis.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 31 van 2020 staan.

 

Netflix | Week 31

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


American Sniper

Acteurs: Bradley Cooper, Sienna Miller, Luke Grimes
Regisseur: Clint Eastwood
Release: 1 augustus 2020

De Navy Seal-scherpschutter Chris Koyle voert in Irak een ongeëvenaard aantal succesvolle missies uit, zelfs als hij de greep verliest op zijn leven thuis.

Interstellar

Acteurs: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Regisseur: Christopher Nolan
Release: 1 augustus 2020

De mensheid staat op het punt om uit te sterven. Een groep astronauten reist door een wormgat op zoek naar een andere bewoonbare planeet.

Good Girls

Acteurs: Christina Hendricks, Retta, Mae Whitman
Makers: Jenna Bans
Release: 26 juli 2020

Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen.

The Umbrella Academy

Acteurs: Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda
Makers: Steve Blackman
Release: 31 juli 2020

Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

Vis a Vis

Acteurs: Najwa Nimri, Maggie Civantos, Itziar Castro
Makers: Daniel Écija, Esther Martínez Lobato, Álex Pina, Iván Escobar
Release: 31 juli 2020

Een naïeve jonge vrouw belandt in de gevangenis nadat ze voor haar vriend geld heeft verduisterd. Ze moet leren overleven in een wrede en gevaarlijke nieuwe omgeving.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!