Nieuw op Netflix | Week 33

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 33 kijken naar films als Fearless, Project Power en Land of the Lost. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder Green Leaf, 3% en Dirty John.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 33 van 2020 staan.

Nieuw op Netflix

 

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Project Power

Acteurs: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback
Regisseur: Ariel Schulman en Henry Joost
Release: 14 augustus 2020

Een ex-soldaat, een tiener en een agent treffen elkaar in New Orleans. Ze zoeken de herkomst van een gevaarlijke nieuwe pil die gebruikers tijdelijk superkrachten geeft.

Greenleaf seizoen 5

Acteurs: Merle Dandridge, Kim Hawthorne, Desiree Ross
Makers: Craig Wright
Release: 12 augustus 2020

Hoewel leden van de Greenleaf-familie een megakerk in Memphis runnen, zijn hun zaken en hun persoonlijke leven vergeven van hebzucht, overspel en andere zonden.

3% seizoen 4

Acteurs: Bianca Comparato, Vaneza Oliveira, Rodolfo Valente
Makers: Pedro Aguilera
Release: 14 augustus 2020

In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbevolkte krottenwijken krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te voegen.

Dirty John seizoen 2

Acteurs: Amanda Peet, Christian Slater, Rachel Keller
Release: 14 augustus 2020

Als liefde zich van een lelijke kant laat zien en vertrouwen omslaat in manipulatie, kan er in deze waargebeurde misdaadserie van alles gebeuren. Zelfs moord.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!