Nieuw op Netflix | Week 34

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 34 kijken naar films als A Star is Born, XXX en Smallfoot. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder High Score, Lucifer en The 100.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 34 van 2020 staan.

Nieuw op Netflix | Week 34

 

 

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


A Star is Born

Acteurs: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott
Regisseur: Bradley Cooper
Release: 20 augustus 2020

Een ambitieuze zangeres heeft een passionele relatie met een doorgewinterde muzikant. Haar carrière zit in de lift. Zijn zwaktes brengen hem in een neerwaartse spiraal.

Smallfoot

Acteurs: Channing Tatum, James Corden, Zendaya
Regisseur: Karey Kirkpatrick
Release: 20 augustus 2020

Nadat Migo de yeti uit zijn dorp wordt verbannen omdat hij beweert dat smallfoots echt bestaan, gaat hij op reis om te bewijzen dat hij gelijk heeft.

High Score

Release: 19 augustus 2020

Deze docuserie volgt de geschiedenis van klassieke videogames, met commentaar van de pioniers die deze werelden en personages tot leven hebben gebracht.

Lucifer seizoen 5

Acteurs: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
Release: 21 augustus 2020

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!