Nieuw op Netflix | Week 35

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 34 kijken naar films als All Together Now en Rising Phoenix. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder Trinckets en Cobra Kai.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 35 van 2020 staan.

 

 

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Rising Phoenix

Release: 26 augustus 2020

Topsporters en insiders blikken terug op de Paralympische Spelen en onderzoeken hoe ze wereldwijd het begrip van handicaps, diversiteit en topprestaties beïnvloeden.

All Together Now

Acteurs: Auli’i Cravalho, Justina Machado, Rhenzy Feliz
Regisseur: Brett Haley
Release: 28 augustus 2020

Een optimistische, getalenteerde tiener heeft een groot geheim: ze is dakloos en woont in een bus. Kan ze na een tragedie leren om een helpende hand te accepteren?

Trinkets

Acteurs: Brianna Hildebrand, Kiana Madeira, Quintessa Swindell
Makers: Amy Andelson, Emily Meyer, Kirsten Smith
Release: 25 augustus 2020

Een rouwende tiener raakt bevriend met twee klasgenoten op haar nieuwe middelbare school nadat ze allemaal in dezelfde Shoplifters Anonymous-groep terecht zijn gekomen.

Cobra Kai

Acteurs: Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña
Makers:
Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
Release: 28 augustus 2020

Tientallen jaren na het toernooi dat hun leven veranderde, ontbrandt de rivaliteit tussen Johnny en Daniel opnieuw in deze sequel op de ‘Karate Kid’-films.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!