Nieuw op Netflix | Week 39

Netflix voegt op wekelijkse basis nieuwe titels toe. Vandaar dat wij je graag iedere week op de hoogte houden van de films en series die nieuw op Netflix zijn verschenen. 

Zo kun je vanaf week 39 kijken naar films als Enola Holmes en Fantastic Beats: The Crimes of Grindelwald. Daarnaast verschijnen er deze week ook weer een aantal nieuwe series en afleveringen, waaronder iZombie seizoen 5 en Jack Whitehall: Travels With My Father seizoen 4.

Benieuwd welke films en series nieuw op Netflix verschijnen in 2020? Bekijk dan hieronder weer het handige overzicht van Streamwijzer waarop alle nieuwe titels in week 39 van 2020 staan.

Nieuw op Netflix | Week 39

VOLG ONS

Wil je altijd gemakkelijk op de hoogte gehouden worden van het laatste film- en serienieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van alle trailers en aankondigingen die rondom je favoriete films en series verschijnen.

FacebookInstagramPinterestTwitter


NETFLIX 2020 FILMS EN SERIES UITGELICHT


Enola Holmes

Acteurs: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin
Regisseur: Harry Bradbeer
Release: 23 september 2020

De onbevreesde tiener Enola Holmes zoekt haar vermiste moeder en gebruikt haar speurderstalent om grote broer Sherlock te slim af te zijn en een gevluchte lord te helpen.

iZombie seizoen 5

Acteurs: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Rahul Kohli
Makers: Diane Ruggiero-Wright, Rob Thomas
Release: 20 september 2020

Liv zou een schitterende dokter geworden zijn, maar nu is ze een zombie die zich voedt met menselijke hersenen. Die stellen haar echter in staat moordenaars te vinden.

Jack Whitehall: Travels With My Father seizoen 4

Acteurs: Jack Whitehall en Michael Whitehall
Release: 22 september 2020

De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken bijzondere, grappige reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.

Films en series

Wat vind jij de beste Netflix series uit 2020? Laat het ons weten in de comments!