Nieuwe Agents Of S.H.I.E.L.D. poster

Marvel Studios heeft een groot aantal superhelden films op de planning staan voor de komende paar jaren. De tweede film van Phase Two, Thor: The Dark World, komt deze herfst in de bioscopen, maar om de tijd te laten verstrijken is er een kleinere spin-off van het Marvel universum in de vorm van Agents of S.H.I.E.L.D. ABC’s nieuwe serie gaat over een geheime organisatie die de taak heeft om alles wat vreemd en bedreigend is voor nationale veiligheid in de gaten te houden. Bekijk hieronder de nieuwe poster voor de serie, die vanaf 24 september te zien is op ABC.

Agents Of S.H.I.E.L.D.

Na de invasie van New York in Marvel’s The Avengers lijkt de wereld voor altijd veranderd te zijn. Een fenomenaal landschap vol wonderen heeft zich geopenbaard en als antwoord hierop verzamelt de op mysterieuze wijze herrezen Agent Phil Coulson een specialistisch team van getalenteerde agenten om zich heen: Melinda May, Grant Ward, Leo Fitz, Jemma Simmons en de nieuwe rekruut/computerhacker Skye. Samen onderzoeken ze het nieuwe, het vreemde en het onbekende, waarbij ze het gewone tegen het buitengewone beschermen. Maar ieder antwoord roept nieuwe, tergende vragen op die gevolgen hebben voor het gehele Marvel Universum. Wie is bijvoorbeeld De Helderziende? Wat is Hydra’s sinistere masterplan? Welk duister geheim schuilt er achter Skye’s raadselachtige afkomst? En nog belangrijker: wie kan er wel en niet vertrouwd worden?

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. heeft rollen voor Clark Gregg als Agent Phil Coulson, Ming-Na Wen als Agent Melinda May, Chloe Bennet als Daisy Johnson, Iain De Caestecker als Agent Leo Fitz, Elizabeth Henstridge als Agent Jemma Simmons, Brett Dalton als Grant Ward.