Nieuwe Allied trailer met Brad Pitt & Marion Cotillard

Paramount Pictures en New Regency hebben een nieuwe trailer vrijgegeven van Robert Zemeckis‘ nieuwste film Allied. Deze kan je hieronder bekijken. De thriller speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en er zijn rollen voor Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan en Matthew Goode.

Allied poster en tv-spot met Brad Pitt & Marion Cotillard

Allied trailer

1942. Officier van de Canadese geheime dienst Max Vatan (Brad Pitt) ontmoet de Franse verzetstrijdster Marianna Beausejour (Marion Cotillard). Ze ontmoeten elkaar echter niet onder de ideale omstandigheden: beiden moeten zien te overleven tijdens een dodelijke missie in Noord-Afrika in vijandelijk gebied. Wanneer ze daarna herenigd worden in Londen wordt hun relatie op de proef gesteld door de extreme omstandigheden van Wereldoorlog II.

Allied is geregisseerd door Robert Zemeckis (Cast Away, The Walk) op basis van een scenario door Steven Knight. De hoofdrollen worden gespeeld door en er zijn rollen voor Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris en Raffey Cassidy.

De thriller is te zien vanaf 24 november.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter