Nieuwe beelden voor Steven Spielberg’s West Side Story

Something’s coming! 20th Century Studios heeft de nieuwe sneak peak en posters vrijgegeven voor de Steven Spielberg film West Side Story, welke 9 december 2021 in de Nederlandse bioscoop moet verschijnen. Je kunt deze hieronder bekijken!

West Side StoryWest Side Story

West Side Story

West Side Story

In New York zijn twee tienerbendes, van verschillende etnische afkomst, elkaars grootste vijanden. Tony leidt de zogenaamde Jets, terwijl Maria de jongere zus is van de leider van de Sharks. De twee vallen voor elkaar, wat de rivaliteit tussen de bendes alleen maar vergroot.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ansel Elgort en nieuwkomer Rachel Zegler. De cast bevat ook Rita Moreno, die oorspronkelijk Anita speelde in West Side Story uit 1961. Daarnaast zijn er rollen voor Ariana DeBose als Anita, David Alvarez als Bernardo en Josh Andrés Rivera als Chino. Tevens zijn er rollen voor Corey Stoll als Lieutenant Schrank, Brian d’Arcy James als Officer Krupke, Mike Faist als Riff, Iris Menas als Anybodys, Mike Iveson als Glad Hand, Jamila Velazquez als Meche, Annelise Cepero als Provi, Yassmin Alers als Lluvia, Jamie Harris als Rory, Curtiss Cook als Abe.

De film is geregisseerd door Steven Spielberg op basis van een scenario door Pulitzer prijswinnaar en Oscar-genomineerde Tony Kushner. De film is een adaptatie van de gelijknamige Broadway musical die oorspronkelijk werd geschreven door Arthur Laurents en Stephen Sondheim met muziek van Leonard Bernstein. Spielberg, Kevin McCollum en Kristie Macosko Krieger zullen de film produceren.

West Side Story werd geïnspireerd door William Shakespeare’s Romeo en Julia en gaat over de rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee tienerbendes. Richard Beymer speelde Tony, de grondlegger van de Jets, in de film uit 1961. Die adaptatie was genomineerd voor 11 Academy Awards en won er 10, waaronder beste film en beste regisseur voor Robert Wise en Jerome Robbins.

West Side Story draait vanaf 9 december 2021 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter