Nieuwe Ben-Hur trailer

Paramount Pictures en MGM hebben een nieuwe trailer vrijgegeven van de Ben-Hur remakeDeze is hieronder te bekijken!

Gebaseerd op de tijdloze roman ‘Ben-Hur: A Tale of the Christ’ van Lew Wallace is deze al meerdere keren verfilmd, waarbij de bekendste de 11 Oscars winnende versie met Charlton Heston is.

Ben-Hur is gebaseerd op het boek (1880) van Lew Wallace. Het verhandelt over de vrienden Judah Ben-Hur, een Joodse prins, en Messala, de zoon van een Romeinse belastinginner. Messala vertrekt voor vijf jaar naar Rome voor een opleiding, en keert met een complete andere instelling. Messala maakt Judah en zijn religie belachelijk, en als tijdens een processie die langs Judahs huis loopt een dakpan per ongeluk valt en de gouverneur raakt, verraadt Messala zijn jeugdvriend. Judah wordt als slaaf verkocht en zijn moeder en zus tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Judah overleeft het, en zweert wraak te zullen nemen. Dat eindigt allemaal in de beroemde wagenrennen.

Hoofdrollen zijn voor Jack HustonToby KebbellNazanin Boniadi, Rodrigo Santoro, Pilou AsbaekMorgan Freeman, Nazanin Boniadi, Ayelet Zurer, Sofia Black D’Elia en Marwan Kenzari.

De film is geregisseerd door Timur Bekmambetov op basis van een scenario door Keith Clarke (The Way Back) en John Ridley (12 Years a Slave).

Ben-Hur verschijnt op 18 augustus 2016 in de bioscoop.