Nieuwe Blade Runner 2049 trailer!

Warner Bros. Pictures heeft de nieuwe volledige trailer van Blade Runner 2049 vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario). De film speelt zich jaren af na het origineel uit 1982 en Ford zal terugkeren als het iconische personage Rick Deckard. In het nieuwe deel zijn er grotere gevaren en weet Gosling’s Officer K de lang van de radar verdwenen Deckard op te sporen. Samen moeten ze het einde van de mensheid zien te voorkomen.

In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe ‘blade runner’, politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K’s ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige ‘blade runner’ Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.

Denis Villeneuve (Sicario, Prisoners) heeft de film geregisseerd op basis van een scenario door Hampton Fancher en Michael Green. Geproduceerd door Ridley Scott (regisseur en producent van o.a. The Martian, Alien: Covenant, Prometheus, Gladiator en Blade Runner). Frank Giustra, Ridley Scott en Tim Gamble, CEO’s van Thunderbird Films, zijn uitvoerend producent.

De cast bestaat uit Ryan GoslingHarrison FordAna de ArmasDave BautistaJared LetoRobin WrightEdward James OlmosSylvia HoeksCarla JuriHiam AbbassDavid DastmalchiaMackenzie DavisBarkhad Abdin en Lennie James.

De film is te zien vanaf 5 oktober 2017.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter