Nieuwe blik op George R.R. Martin’s Nightflyers

 

Netflix heeft een nieuwe blik vrijgegeven op Nightflyers, de nieuwe horror sci-fi serie gebaseerd op George R.R. Martin’s (Game of Thrones) boek. Deze kun je hieronder bekijken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gretchen Mol, Eoin Macken, David Ajala, Sam Strike, Maya Eshet, Angus Sampson, Jodie Turner-Smith en Brían F. O’Byrne.

Nightflyers volgt acht buitenbeentjes wetenschappers en een krachtige telepaat die op expeditie gaan naar de rand van ons zonnestelsel aan boord van The Nightflyer – een schip met een kleine bemanning en een teruggetrokken kapitein – in de hoop contact te maken met buitenaards leven. Maar wanneer angstaanjagende en gewelddadige gebeurtenissen beginnen plaats te vinden, beginnen ze elkaar in twijfel te trekken – en het overleven van de reis blijkt moeilijker dan iemand dacht.

De serie is gebaseerd op de novelle van schrijver George R.R. Martin en de gelijknamige film uit 1987. Jeff Buhler (Jacob’s Ladder) schreef de aanpassing voor televisie en zal samen met Daniel Cerone (The Blacklist) uitvoerend produceren. Martin zal ook uitvoerend produceren, samen met Gene Klein (Suits), David Bartis (Suits) en Doug Liman (Live. Die. Repeat) van Hypnotic; Alison Rosenzweig (Jacob’s Ladder, Windtalkers) en Michael Gaeta (Jacob’s Ladder) van Gaeta Rosenzweig Films; en Lloyd Ivan Miller en Alice P. Neuhauser van Lloyd Ivan Miller Productions. Robert Jaffe (Nightflyers – 1987) zal produceren. Andrew McCarthy (Orange is the New Black) wordt producent-regisseur van het project. Mike Cahill (I Origin) regisseerde de pilot.