Nieuwe castleden voor The Witcher seizoen 2

Netflix heeft vandaag enkele nieuwe leden van de cast voor The Witcher seizoen 2 aangekondigd. The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige succesvolle fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. Deze nieuwe namen voegen zich in het tweede seizoen toe aan de cast:

  • Adjoa Andoh (Bridgerton, Silent Witness) als Nenneke
  • Cassie Clare (Brave New World, The Bisexual, The Irregulars) als Phillippa Eilhart
  • Liz Carr (Silent Witness, Devs) als Fenn
  • Graham McTavish (Outlander, The Hobbit) als Dijkstra
  • Kevin Doyle (Downton Abbey, Happy Valley) als Ba’lian
  • Simon Callow (A Room with A View, Four Weddings and a Funeral) als Codringher
  • Chris Fulton (Bridgerton, Outlaw King) als Rience

De fantasy-serie zal naar verwachting nog terugkeren in 2021.

Omdat Geralt of Rivia ervan overtuigd is dat Yennefer om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’, brengt hij prinses Cirilla naar de veiligste plek die hij kent: zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Terwijl de koningen, elfen, mensen en demonen van de verschillende continenten strijden voor heerschappij, moet Geralt prinses Cirilla tegen nog iets veel gevaarlijkers beschermen: de mysterieuze kracht die in haar schuilt.

The Witcher seizoen 2 cast

In het het tweede seizoen zien we de volgende bekende gezichten terug: Henry Cavill, Anya Cholatra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Lilly Cooper, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer en Therica Wilson-Read.

Nieuwe aanvullende cast die al eerder is aangekondigd: Yasen Atour als Coen, Agnes Born als Vereena, Paul Bullion als Lambert, Basil Eidenbenz als Eskel, Aisha Fabienne Ross als Lydia, Kristofer Hivju als Nivellen, Mecia Simson als Francesca en Kim Bodnia als Vesemir.

Lauren Schmidt Hissrich is de showrunner en uitvoerend producent. De aanvullende uitvoerend producenten zijn Tomek Baginski, Jason F. Brown, Sean Daniel, Mike Ostrowski, Steve Gaub en Jarosław Sawko. De serie wordt geregisseerd door Stephen Surjik (The Umbrella Academy), Sarah O’Gorman (Cursed), Ed Bazalgette (The Last Kingdom) en Louise Hooper (Cheat).

The Witcher, gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. Geralt of Rivia, een eenzame monsterjager, probeert in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan beesten, zijn plek te vinden. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter