Nieuwe clip voor Animaniacs reboot 2020!

Hulu heeft een nieuwe clip uitgebracht van de Animaniacs reboot uit 2020. Bekijk hieronder de clip van de aanstaande heropleving van de iconische animatieserie, uitvoerend geproduceerd door Steven Spielberg. We zien de terugkeer van de personages uit de serie in een parodie op een beroemde scène uit Jurassic Park uit 1993. Ook met geanimeerde versies van Sam Neill‘s Alan Grant, Laura Dern‘s Ellie Sattler en Jeff Goldblum‘s Ian Malcolm.

Animaniacs reboot 2020

De originele stemacteurs Rob Paulse, Jess Harnell en Tress MacNeille keren terug om het hoofdtrio van Yakko, Wakko en Dot. Oh, en Pinky and the Brain zijn terug om te proberen de wereld opnieuw over te nemen.

Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van de serie, met Sam Register van Warner Bros. Animation en Warner Digital Series, en Amblin Television Co-Presidents Justin Falvey en Darryl Frank zullen ook optreden als uitvoerende producenten.

Animaniacs ging over de broers en zus Yakko, Wakoo en Dot die sinds de jaren 30 vastzaten in de watertoren van de Warner Bros studio tot ze wisten te ontsnappen. Animaniacs werd uitgezonden in de jaren 90 en had diverse segmenten, waaronder Pinky and the Brain. Spielberg ontwikkelde de serie destijds in navolging van zijn succesvolle reeks Tiny Toon Adventures. De serie had in totaal 99 afleveringen en een film, Wakko’s Wish. De serie won acht Emmy Awards.

Animaniacs staat gepland voor een première op 20 november 2020 op Hulu!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter