Nieuwe Disney’s Christopher Robin trailer

The Walt Disney Studios heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Disney’s Christopher Robin, de aankomende film met Ewan McGregor als de volwassen versie van het titelpersonage. Deze kun je hieronder bekijken.

In het hartverwarmende live-action avontuur is het jongetje dat graag avonturen beleefde in het Honderd Acre-bos met een groep levendige en lieve dieren, opgegroeid en zijn weg kwijtgeraakt. Nu is het aan zijn jeugdvrienden om zich in onze wereld te wagen en Christopher Robin te helpen herinneren aan de liefdevolle en speelse jongen die nog steeds binnen zit.

Naast Ewan McGregor (Beauty and the Beast, T2 Trainspotting) speelt Hayley Atwell (Agent Carter, Captain America: The First Avenger) de rol van Evelyn, de vrouw van Christopher Robin, en Mark Gatiss zien we als Giles Winslow, de baas van Christopher.

De stemmen van de iconische personages uit het Honderd Acre Wood bestaan uit Jim Cummings als Winnie de Poeh/ Tigger, Nick Mohammed als Biggetje, Brad Garrett als Eeyore, Peter Capaldi als Konijn, Sophie Okonedo als Kanga en Toby Jones als Uil.

Disney’s Christopher Robin wordt geregisseerd door Marc Forster en het scenario is geschreven door Allison Schroeder (Hidden Figures). De film draait vanaf 3 augustus 2018 in de bioscoop.