Nieuwe Dolby en IMAX posters voor IT: Chapter Two

Warner Bros. Pictures heeft een nieuwe Dolby en IMAX poster vrijgegeven voor IT: Chapter Two. Deze zijn hieronder te bekijken. Het kwaad huist zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in IT: Chapter Two de Losers Club – jong en oud – weer bij elkaar brengt naar waar het allemaal begon.

IT: Chapter Two IT: Chapter Two

 

27 jaar na de aanvaringen met Pennywise is de ‘Loser Club’ volwassen. Als ze dan uiteindelijk een telefoontje ontvangen van Mike Hanlon, die ze vertelt dat het moorden opnieuw begonnen is, keren de leden van de club terug naar Derry om het voor een laatste keer op te nemen tegen Pennywise, de moordlustige clown.

De regie van het tweede deel van IT is wederom in handen van Andy Muschietti en is geschreven door Gary Dauberman.

Bill Skarsgård zal terugkeren als de clown Pennywise. Daarnaast zijn er rollen voor James McAvoyJames RansoneJessica ChastainBill HaderFinn WolfhardXavier Dolan-TadrosSophia LillisJavier Botet, Jaeden Lieberher, Jack Grazer, Jay Ryan, Jess Weixler, Jackson Robert Scott, Nicholas Hamilton.

IT debuteerde in september vorig jaar en wist $ 123,1 miljoen op te halen tijdens het openingsweekend, het hoogste openingsweekend ooit voor een september première en voor een horrorfilm. De film verdiende meer dan $ 700 miljoen aan de wereldwijde kassa, waardoor het de best scorende horrorfilm aller tijden is.

IT: Chapter Two zal vanaf 5 september 2019 in de bioscopen te zien zijn.