Nieuwe featurette Ash vs Evil Dead seizoen 2

STARZ heeft een nieuwe featurette vrijgegeven voor Ash vs Evil Dead seizoen 2. Deze kan je hieronder bekijken. In de serie keert Bruce Campbell terug in zijn rol als Ashley J. Williams, beter bekend als Ash. Dertig jaar later komt de allerbeste demonenjager Ash Williams weer in actie om te vechten tegen een nieuwe Dodieten-plaag. Hij is een hand kwijt, maar niet zijn talent.

Ash vs Evil Dead seizoen 2

Ash vs Evil Dead seizoen 2

Ash heeft de afgelopen dertig jaar doorgebracht met het vermijden van verantwoordelijkheid. Hij was daar erg goed in. Hij leidt nog steeds een onvolwassen levensstijl en woont op zichzelf in een caravan in het bos. Maar nu dreigt de hele mensheid verloren te gaan. Nietsvermoedend ontwaakt Ash na het lezen van het dodenboek een demon. Deze Kandarian demon brengt een reeks nieuwe plagen met zich mee. Het is aan Ash om het kwaad te bestrijden en de mensheid te redden.

In het nieuwe seizoen keert demonenslachter Ash terug naar zijn woonplaats Elk Grove, om Ruby (Lucy Lawless) te confronteren. De voormalige vijanden moeten nu hun krachten bundelen om Elk Grove te beschermen tegen het kwaad.

De cast van het tweede seizoen bestaat uit Bruce Campbell, Lucy Lawless, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Michelle Hurd, Lee Majors en Ted Raimi.

Uitvoerend producenten van de serie zijn Sam Raimi, Rob Tapert, Bruce Campbell, Ivan Raimi, Craig DiGregorio, Aaron Lam en Moira Grant. Ash vs Evil Dead seizoen 2 zal bestaan uit tien afleveringen en zal in oktober 2016 worden uitgezonden door Starz.