Nieuwe foto’s voor JFK-film Parkland

Er zijn een aantal nieuwe foto’s en een poster vrijgegeven van regisseur Peter Landesman’s debuutfilm Parkland. Deze kun je hieronder bekijken. De film verhandelt over de moordaanslag op John F. Kennedy en wordt verteld vanuit het perspectief van verschillende mensen. Zoals de doktoren, cameramensen, de FBI en Secret Service en de Vicepresident.

Parkland

Parkland Parkland Parkland

Op 22 november 1963 werd de Amerikaanse president John F. Kennedy doodgeschoten in Dallas, Texas. In real time volgen we de handelingen van enkele personen vlak na deze onbegrijpelijke gebeurtenis die hun levens en de wereld voorgoed zouden veranderen: de jonge artsen en verpleegsters van het Parkland Hospital, de baas van de Dallas Secret Service, de onwetende cameraman die de meest bekeken en onderzochte beelden in de geschiedenis heeft geschoten, de FBI-agenten die schutter Lee Harvey Oswald grijpen en vice-president Johnson die de controle over het land moest nemen.

Rollen worden gespeeld door Paul Giamatti, Marcia Gay Harden, Billy Bob Thornton, Zac Efron, Jackie Earle Haley, Tom Welling, Gil Bellows, James Badge Dale, Mark Duplass, Jacki Weaver, Rory Cochrane, Ron Livingston, en Colin Hanks.