Nieuwe The Glass Castle trailer met Brie Larson en Woody Harrelson

Nieuwe The Glass Castle trailer met Brie Larson en Woody HarrelsonLionsgate heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film The Glass Castle, gebaseerd op de New York Times best-selling memoir door Jeannette Walls. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube pJUuhCMbWyg]

De film heeft hoofdrollen voor Brie Larson, Woody Harrelson, Max Greenfield en Naomi WattsThe Glass Castle werd geschreven door Destin Daniel Cretton en Andrew Lanham. Cretton tekende tevens voor de regie.

Rex en Rose Mary Walls hadden vier kinderen. In het begin leefden ze als nomaden en trokken door dorpjes en kampeerden in de bergen in het Zuid-Westen van de Verenigde Staten. Rex was een charismatische, briljante man die in nuchtere buien zijn kinderen deed lesgeven en hen leerde om te houden van alle facetten van het leven zonder enige angst. Rose Mary, die houdt van schrijven en schilderen, keek echter niet veel om naar de kinderen. Toen hun geld na een aantal jaren opraakte, verhuisden de Walls naar een klein mijnwerkersdorp waar het gezin al snel vervalt in allerlei crimineel gedrag en moet zien te overleven onder de meest erbarmelijke omstandigheden.

De film wordt geproduceerd door Gil Netter en Kan Kao van Netter Productions. The Glass Castle is te zien vanaf 11 augustus.