Nieuwe Hotel Transylvania 3 trailer

Nieuwe Hotel Transylvania 3 trailerSony Pictures Animation heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Hotel Transylvania 3: Summer Vacation! Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube d5exSS74Lh0]

[youtube F9w5OuDNjoE]

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transylvania 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade, Keegan-Michael Key en Mel Brooks. Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers. draait vanaf 25 juli 2018 in de Nederlandse bioscoop.