Nieuwe poster voor Kick-Ass 2

Universal Pictures International heeft een nieuwe internationale poster vrijgegeven voor Kick-Ass 2. Deze kun je hieronder bekijken. De film is geschreven en geregisseerd door Jeff Wadlow.

Kick-Ass 2

Hit Girl en Kick-Ass proberen een normaal leven te leiden als de tieners Mindy en Dave. Met de diploma-uitreiking om de hoek besluit Dave samen met Mindy het eerste superheldenteam ter wereld op te richten. Echter, wanneer Mindy betrapt wordt wanneer ze wil wegglippen om Hit Girl te worden moet ze stoppen – en de afschrikwekkende wereld van gemene meisjes op de middelbare school alleen confronteren. Dave sluit zich hierop aan bij Justice Forever, een groep gemaskerde kruisvaarders onder leiding van de ex-maffioso Kolonel Stars and Stripes. Net als ze het verschil beginnen te maken in de straten, verzamelt ‘s werelds eerste superslechterik, Red Mist – herboren als The MotherF%&*^r, zijn eigen verbond van slechteriken en heeft een plannetje klaar om Kick-Ass en Hit Girl te laten boeten voor wat ze met zijn vader gedaan hebben.

De film is gebaseerd op de strips van de superheld met dezelfde naam, bedacht door Mark Millar en John Romita, Jr. en is het vervolg op de film Kick-Ass uit 2010. In de hoofdrollen zien we Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Morris Chestnut, John Leguizamo, Donald Faison en Jim CarreyKick-Ass 2 draait vanaf 22 august 2013 in de bioscoop!