Nieuwe internationale poster voor Venom

Sony Pictures heeft een nieuwe internationale poster vrijgegeven voor Venom. Deze kun je hieronder bekijken. In de film speelt Tom Hardy de titelrol en Venoms alter ego Eddie Brock.

Venom

Venom komt voort uit personages van Sony’s Marvel Universe en zal geen spin-off zijn van het huidige Marvel Cinematic Universe, waarin Sony Spider-Man laat spelen door Tom Holland. Avi Arad en Matt Tolmach produceren samen met Amy Pascal, Palak Patel en Eric Fineman.

Het verhaal volgt een fotojournalist, Eddie Brock genaamd, die verbonden raakt met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam ‘Venom’. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een antiheld die de onschuldigen probeert te beschermen.

In de film zijn naast Hardy ook rollen voor Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny SlateScott Haze en Woody Harrelson. Hardy volgt Topher Grace op die de rol van Brock speelde in Sam Raimi’s Spider-Man 3 uit 2007. Venom wordt geregisseerd door Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad). Het script is geschreven door Scott Rosenberg en Jeff Pinkner en zij baseerden zich op de verhalen waarin Venom een deal sluit met Spider-Man en New York verlaat.  Vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen.