Nieuwe internationale trailer en poster voor Disney’s Frozen 2

Walt Disney heeft een nieuwe internationale trailer en poster vrijgegeven voor Frozen 2. Uiteraard zien we de terugkeer van Kristen Bell en Idina Menzel als Anna en Elsa. Bekijk de trailer hieronder.

Frozen 2

De eerste film was de grote hit van 2013 en landde als de best scorende animatiefilm aller tijden en de best scorende film van het jaar met meer dan $ 1,2 miljard wereldwijd. Frozen ontving lovende kritieken van zowel critici en publiek, won een Oscar voor de beste animatiefilm en de beste originele song voor ‘Let It Go’, die ook de top vijf bereikte in de Billboard 100.

Van het Academy Award®-winnend team verantwoordelijk voor het succesvolle eerste deel Frozen, regisseurs Chris Buck en Jennifer Lee, producent Peter Del Vecho, songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez en met in de originele versie de stemmen van Kristen BellIdina MenzelJonathan Groff en Josh Gad. De stemmencast bestaat verder uit Santino Fontana, Livvy Stubenrauch, Alfred Molina, Jason RitterEvan Rachel Wood en Sterling K. Brown.

En de Nederlandse versie: Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard.

 Frozen 2 draait vanaf 20 november 2019 in de bioscoop.