Nieuwe Jackass revival serie in ontwikkeling bij Paramount+

Na het kritische en commerciële succes van Jackass Forever, is Paramount Pictures momenteel van plan om de iconische MTV reality serie Jackass nieuw leven in te blazen als een originele Paramount+ comedy-serie.

Bob Bakish, CEO van Paramount Global, sprak over de ontwikkeling van de Jackass revival serie, waarmee hij de betrokkenheid van de oorspronkelijke makers bevestigde. Hij zei:

“Based off the success of Jackass Forever, we’re working with the creators to continue the partnership with a new series. Bringing even more ridiculous antics straight to Paramount+.”

Jackass revival serie

De Jackass-franchise is ​​in 2000 ontstaan met de MTV-serie welke drie seizoenen kreeg en veel succes boekte. De serie stopte na het derde seizoen vanwege creatieve conflicten tussen MTV en de castleden. De serie vond nieuw leven via het grote scherm met de film Jackass: The Movie uit 2002, die oorspronkelijk was bedoeld als afsluiter van de serie. Tevens was het een mogelijkheid voor het team om zoveel wilde stunts te doen als ze wilden. Dit was een groot succes, waardoor Johnny Knoxville en regisseur Jeff Tremaine ervoor kozen om meer wilde avonturen te gaan beleven in enkele vervolgfilms.

Jackass Forever heeft hoofdrollen voor Steve-O, Johnny Knoxville, Dave England, Chris Pontius, Preston Lacy, Wee Man, Danger Ehren en zag de introductie van Rachel Wolfson, Jasper, Sean “Poopies” McInerney, Eric Manaka en Zach Holmes. De regie was wederom in handen van Jeff Tremaine.

Jackass Forever is het zesde deel van de filmfranchise die was gebaseerd op de reality-comedyserie uit 2000. Deze nieuwste film heeft wereldwijd een bruto van $ 80 miljoen verdiend aan de kassa.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter