Nieuwe Killing Eve seizoen 2 trailer

BBC America heeft de trailer vrijgegeven voor het komende en langverwachte Killing Eve seizoen 2. De video bevat nieuwe scènes uit seizoen 2 van hun hit-dramaserie en Eve en Villanelle’s diepgaande obsessie met elkaar worden benadrukt. Bekijk de trailer hieronder. In de hoofdrollen zien we Golden Globe-winnaar Sandra Oh (Grey’s Anatomy) en Jodie Comer! De serie zal op 7 april terugkeren. Bekijk de video hieronder!

De serie heeft onlangs twee Golden Globe-nominaties verdiend voor Beste Dramaseries en Beste Actrice in een televisieserie drama voor de rol van Oh als het titulaire personage. Seizoen 2 duikt in de gevolgen voor Eve nadat ze Villanelle in de finale van seizoen 1 neersteekt. Uitvoerend producent en hoofdschrijver Emerald Fennell vertelde: “Eve has done something, which may have changed her forever, that will have repercussions with every relationship in her life.”

Gebaseerd op de novellen van Luke Jennings, gaat de Killing Eve over twee vrouwen; Eve is een verveelde, opzwepende, beveiligingsfunctionaris, wiens bureau-gebonden baan haar fantasieën om spion te zijn niet vervult. Villanelle is een elegante, getalenteerde moordenaar die zich vastklampt aan de luxe die haar gewelddadige baan haar biedt. Killing Eve overstijgt de typische spionage thriller terwijl deze twee fel intelligente vrouwen, even geobsedeerd door elkaar, het tegen elkaar opnemen in een episch spel van kat en muis.

Killing Eve wordt geproduceerd door Sid Gentle Films Ltd en uitvoerend geproduceerd door Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Phoebe Waller-Bridge, Gina Mingacci en Emerald Fennell. Elinor Day fungeert als serieproducent.