Nieuwe Kong: Skull Island poster en IMAX featurette

Legendary en Warner Bros. Pictures hebben een nieuwe poster, IMAX featurette en een tweetal clips vrijgegeven van Kong: Skull Island. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube XY2iitL_QnA]

[youtube nWG02EdYPJI]

Nieuwe Kong: Skull Island poster en IMAX featurette

Kong: Skull Island speelt zich af in de jaren 70 en in de film komt een gevarieerde groep ontdekkingsreizigers bij elkaar om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland te reizen. Het eiland ligt in de Grote Oceaan en blijkt even mooi als verraderlijk. Ze betreden namelijk het domein van een enorme gorilla en nog veel meer wezens.

Kong: Skull Island is de start van een nieuwe ‘Kaiju’-trilogie. Kaiju betekend in het Japans vreemd beest of mysterieus wezen. In Hollywood wordt met de term verwezen naar de Japanse filmmonsters, zoals King Kong, Godzilla, Mechagodzilla. De trilogie zal bestaan uit Skull Island, Gareth EdwardsGodzilla 2 (2018) en de grote finale Godzilla vs. Kong (2020). Opvallend genoeg zou Edwards’ Godzilla uit 2014 dan tevens onderdeel van de franchise moeten zijn, waardoor het dan zou gaan om een quadrologie.

Hoofdrollen zijn er voor Samuel L. Jackson, Shea WighamJason Mitchell, Corey Hawkins, John Goodman, Brie Larson en Tom HiddlestonJordan Vogt-Roberts‘ Kong: Skull Island draait vanaf 9 maart 2017 in de bioscopen.