Nieuwe Kong: Skull Island trailer

Legendary en Warner Bros. Pictures hebben een nieuwe trailer vrijgegeven van Kong: Skull Island. Deze kun je hieronder bekijken.

De jaren 70. Een gevarieerde groep ontdekkingsreizigers is bij elkaar gekomen om samen naar een nooit eerder ontdekt eiland, gelegen aan de Grote Oceaan en even mooi als verraderlijk, te reizen. Wat ze niet weten is dat ze zich in het domein van de mythische Kong bevinden.

Kong: Skull Island is de start van een nieuwe ‘Kaiju’-trilogie. Kaiju betekend in het Japans vreemd beest of mysterieus wezen. In Hollywood wordt met de term verwezen naar de Japanse filmmonsters, zoals King Kong, Godzilla, Mechagodzilla. De trilogie zal bestaan uit Skull Island, Gareth EdwardsGodzilla 2 (2018) en de grote finale Godzilla vs. Kong (2020). Opvallend genoeg zou Edwards’ Godzilla uit 2014 dan tevens onderdeel van de franchise moeten zijn, waardoor het dan zou gaan om een quadrologie.

De opnames van Kong: Skull Island zijn in volle gang in Hawaii. De film wordt geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts gebaseerd op een scenario door Dan Gilroy, Max Borenstein en Derek Connolly. Hoofdrollen zijn er voor Brie LarsonTom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Shea WighamJason Mitchell, Corey Hawkins, John Goodman,

Kong: Skull Island draait vanaf 9 maart 2017 in de bioscopen.