Nieuwe LEGO Batman Movie trailer

Warner Bros. Pictures heeft de nieuwe LEGO Batman Movie trailer vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. In de film staat de Lego versie van superheld Batman centraal. Het gemaskerde DC-personage was al te zien in The Lego Movie, maar krijgt nu dus een eigen film. Batgirl, Robin en The Joker zullen ook hun opwachting maken in de film.

LEGO Batman Movie

The LEGO Batman Movie

In de geest van de zorgeloze pret die De LEGO® Film tot een wereldwijd fenomeen maakte, speelt de zelfbenoemde leider van dat gezelschap – LEGO® Batman – nu de hoofdrol in zijn eigen bioscoopavontuur.

Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City, en als Batman de stad wil redden uit de handen van De Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman het dit keer leren om meer relaxed te zijn.

De stem van Batman wordt deze keer weer ingesproken door Will Arnett en Rosario Dawson wordt de stem van Batgirl. Michael Cera en Zach Galifianakis gaan de stemmen van Robin en The Joker op zich nemen. Daarnaast hebben ook Ralph Fiennes (Alfred Pennyworth) en Mariah Carey (Gotham City Mayor) een rol.

De regie ligt in handen van Chris McKay. De film is gebaseerd op het LEGO-speelgoed met personages van DC Comics. De film werd onder meer geproduceerd door Phil Lord en Christopher Miller, de regisseurs en schrijvers van de voorloper The Lego Movie uit 2014

The LEGO Batman Movie moet vanaf 8 februari 2017 in de bioscopen draaien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter