Nieuwe Marvel’s Luke Cage poster

Marvel Entertainment heeft een nieuwe poster vrijgegeven voor hun aankomende Netflix serie Marvel’s Luke Cage. Deze kan je hieronder bekijken. Een onkwetsbare ex-gedetineerde met een hoodie vecht om zijn naam te zuiveren en zijn buurt te redden. Hij zocht geen ruzie, maar de mensen hebben een held nodig.

Nieuwe Marvel’s Luke Cage poster

Luke Cage poster

Luke Cage gaat over een man die door experimenten in de gevangenis een kogelvrije huid heeft gekregen. Daarnaast is hij enorm sterk. Hoewel hij geen held wil zijn, wordt hij toch in die rol gedrongen door zijn krachten.

Nadat een gesaboteerd experiment ervoor zorgt dat hij superkrachten krijgt, moet Luke Cage vluchten en een nieuw bestaan zien op te bouwen in de New Yorkse wijk Harlem. Al snel wordt hij echter opgespoord en moet hij opnemen tegen duistere figuren uit zijn verleden die het op hem gemunt hebben.

Marvel’s Luke Cage is een serie gemaakt voor Netflix door Cheo Hodari Coker, gebaseerd op het Marvel Comics-personage met dezelfde naam. Het speelt zich af in het Marvel Cinematic Universe (MCU), deelt continuïteit met de films van de franchise en is de derde in een reeks series die leiden tot de crossover-miniserie van The Defenders. De serie wordt geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios, met Coker als showrunner.

Mike Colter speelt opnieuw de titelrol en wordt vergezeld door Simone MissickFrank Whaley, Mahershala Ali, Theo Rossi, Alfre Woodard en Rosario Dawson.

Cheo Hodari Coker (Notorious, NCIS: Los Angeles) fungeert als uitvoerend producent en showrunner van de serie.

Luke Cage komt in 2016 uit op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter