Nieuwe Mile 22 red band trailer

STXfilms heeft een nieuwe red band trailer vrijgegeven voor de aankomende Peter Berg/Mark Wahlberg actie-thriller Mile 22. Deze kun je hieronder bekijken.

Mile 22

Een geheim agent, die bijgestaan wordt ​​door een uiterst geheime commando-eenheid van de CIA, staat in Indonesië gestationeerd. Samen pogen ze een informant het land uit te smokkelen door deze vanuit het centrum van de stad naar een luchthaven 22 mijl verder te vervoeren. Onderweg moeten ze uit handen zien te blijven van de corrupte politie en de criminele onderwereld. Hun vijanden doen er immers alles aan om ze tegen te houden.

Mile 22 wordt geregisseerd door Peter Berg (Patriots Day, Deepwater Horizon, Lone Survivor) en heeft hoofdrollen voor Mark Wahlberg (Transformers films, Lone Survivor, Deepwater Horizon), John Malkovich (Deepwater Horizon, Being John Malkovich), Lauren Cohan (The Walking Dead, Batman v Superman: Dawn of Justice), Iko Uwais (The RaidTriple Threat) en Ronda Rousey (Furious 7, The Expendables).

De film is geschreven door Graham Roland en Lea Carpenter. De producenten zijn Peter Berg van Film 44, Mark Wahlberg van Closest to the Hole, en Stephen Levinson van Leverage. John Logan Pierson is uitvoerend producent.

Mile 22 is de vierde samenwerking tussen Berg en Wahlberg. Eerder werkten ze aan de film Patriots Day, Deepwater Horizon en Lone Survivor. Mile 22 draait vanaf 1 november 2018 in de bioscoop.