Nieuwe Mission: Impossible – Fallout poster

Paramount Pictures heeft een paar nieuwe posters vrijgegeven voor Mission: Impossible – Fallout, wederom met in de hoofdrol Tom Cruise als Ethan Hunt. Daarnaast zal een nieuwe trailer op woensdag verschijnen. Bekijk de posters hieronder.

Mission: Impossible – Fallout

Mission: Impossible – Fallout

De beste bedoelingen komen vaak terug om je te achtervolgen. In Mission: Impossible – Fallout zien we Ethan Hunt (Cruise) en zijn IMF-team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) samen met enkele bekende bondgenoten (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afliep.

De Mission: Impossible franchise werd in 1966 gelanceerd met de originele CBS-televisieserie, die zeven seizoenen en 171 afleveringen liep. Mission: Impossible keerde in 1988 terug met een reboot serie op ABC. Het wist echter geen publiek te vinden en werd na twee seizoenen geannuleerd. Het duurde bijna een decennium voordat de door Tom Cruise geleide Mission: Impossible speelfilm de spionageserie nieuw leven in zou blazen met een enorm succesvolle franchise.

Mission: Impossible – Rogue Nation regisseur Christopher McQuarrie schreef opnieuw het script en neemt ook weer plaats in de regiestoel. Het betreft de eerste keer dat een regisseur terugkeert voor een tweede Mission: Impossible-film. Brian De Palma regisseerde de eerste, en werd opgevolgd door John Woo, J.J. Abrams en Brad Bird.

In Mission: Impossible – Fallout zullen Tom CruiseVing RhamesRebecca Ferguson, Simon Pegg, Sean Harris, Michelle Monaghan en Alec Baldwin terugkeren. Daarnaast hebben Henry Cavill, Angela Bassett en Vanessa Kirby een rol in de film.

Mission: Impossible – Fallout draait vanaf 27 juli 2018 in de bioscoop.