Nieuwe My Big Fat Greek Wedding 2 poster

Nia Vardalos, John Corbett en de rest van de Portokalos clan zijn terug op de eerste My Big Fat Greek Wedding 2 poster. Bekijk deze hieronder.

Nieuwe My Big Fat Greek Wedding 2 poster

Het getrouwde stel Toula en Ian blijken niet anders te zijn dan de rest van de bemoeizuchtige Griekse familie. Ten koste van hun eigen huwelijk hebben ze alleen nog aandacht voor puberdochter Paris, die het liefst naar een universiteit gaat dat zo ver mogelijk weg van haar familie is. Ondertussen proberen Toula en Ian hun huwelijk te redden, wat wederom hilarische momenten oplevert… Ondertussen blijkt ook nog dat de ouders van Toula nooit officieel getrouwd zijn; Dat geeft de familie genoeg reden voor een nog grotere, extremere maar bovenal over de top Griekse bruiloft…

Nia Vardalos keert voor dit tweede deel terug als hoofdrolspeelster en schrijfster. Kirk Jones gaat de film regisseren en Rita Wilson, Tom Hanks en Gary Goetzman zijn de producers. Lainie Kazan, Michael Constantine, Andrea Martin, Ian Gomez, Alex Wolff, Elena Kampouris, John Stamos, Rita Wilson en Joey Fatone spelen de hoofdrollen My Big Fat Greek Wedding 2.

In de bioscoop te zien vanaf 25 maart 2016.